Projecten en activiteiten

Een prettig leefbare buurt is net zo belangrijk als een fijne woning. Actieve buurten zijn dan ook onderdeel van onze visie. U kent ons ongetwijfeld als woningcorporatie die actief is in de buurt. We zien bovendien steeds meer bewonersinitiatieven. Geweldig!

Heeft u zelf leuke ideeën voor uw buurt, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd open voor leuke activiteiten. Bovendien kunnen we ondersteunen, bijvoorbeeld met materialen

Altijd wat te doen
Een greep uit de (buurt)activiteiten van de afgelopen tijd. Georganiseerd door bewoners, door onze samenwerkingspartners of door de Woonmensen.

 • Gentiaan Zomer Event
  Het Gentiaan Zomer Event is een initiatief van buurtbewoners die betrokken zijn bij hun leefomgeving. Naast een veilige buurt vinden ze sociale ontmoeting heel belangrijk. Het Gentiaan Zomer Event is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement. De Woonmensen ondersteunt bij de organisatie.
 • Bewonersavonden
  Samen met buurtbewoners bespreken we gezamenlijke achterpaden, groenvoorzieningen, erfafscheidingen, speelruimte etc. Het doel is om samen de buurt mooier en plezieriger te maken.
 • Speelbox
  Er zijn speelboxen in diverse buurten in Apeldoorn. Kinderen kunnen gratis spelen met leenspeelgoed.
 • Burendag
  Buurten worden leuker wanneer mensen elkaar kennen. De Woonmensen moedigt buurtbewoners aan om met de buurt een leuke dag te organiseren. We adviseren graag bij de organisatie, de uitleen van materialen etc. Geld aanvragen voor een goed idee kan bij het Oranje Fonds.

Navigatie

Vertalen / Translate