Bedrijfsruimte

De Woonmensen heeft regelmatig bedrijfsruimtes te huur. Soms tijdelijk, soms voor lange tijd. Denk bijvoorbeeld aan een plek in een commerciële plint onderin een appartementengebouw of een ouder leegstaand bedrijfspand.

Op zoek?
Neem contact met ons op. Dan kijken we samen of wij iets hebben dat aansluit bij uw wensen.

Veel gevraagd over Bedrijfsruimte

Verhuren jullie bedrijfsruimten?

Ja, de Woonmensen heeft regelmatig bedrijfsruimtes te huur. Soms tijdelijk, soms voor lange tijd. Denk bijvoorbeeld aan een plek in een commerciële plint onderin een appartementengebouw of een ouder leegstaand bedrijfspand. U vindt ons huidige aanbod op Funda in Business.

Op zoek?
Neem contact met ons op. Dan kijken we samen of wij iets hebben dat aansluit bij uw wensen. 

Mag ik een bedrijf starten in mijn woning?

Vraag eerst toestemming aan uw gemeente. De toestemming is afhankelijk van het bestemmingsplan, het type en de grootte van het bedrijf. In het bestemmingsplan van de meeste gemeenten staat wanneer u ontheffing kunt krijgen voor een bedrijf aan huis. Heeft u toestemming van uw gemeente? Vraag dan ook bij ons toestemming (contact). Laat ons weten wat voor bedrijf u wil starten en wat de werkzaamheden zijn. Stuur ook de toestemming van de gemeente mee. Wij toetsen uw verzoek allereerst aan onze wijk-/complexplannen. Daarna kijken we onder andere of degene die het bedrijf uitoefent zelf in de woning woont en er geen bouwvergunning nodig is. Er mag geen sprake zijn van toename van verkeer in uw straat of overlast voor omwonenden.