Pluspunten

Wat begon als een informatiepunt is uitgegroeid tot een bruisende huiskamer van de buurt: de +Punten van de Woonmensen. We vinden het belangrijk dat u niet alleen een goede woning heeft, maar ook woont in een plezierige buurt. Een buurt waar leuke dingen gebeuren, waar u elkaar kent en elkaar als het nodig is helpt.

Veel gevraagd over Pluspunten

Wat is een +Punt?

Een +Punt is als een soort huiskamer voor de buurt waar buurtbewoners gezellig samen koffie drinken of meedoen aan een activiteit. Ook kunt u bij een +Punt terecht voor vragen en informatie over wonen, zorg en welzijn. In diverse +Punten worden spreekuren gehouden over uiteenlopende onderwerpen. 

Waar zijn er +Punten?

De Woonmensen heeft +Punten in Orden, Gentiaan, Kristal en Kerschoten.

Waar is +Punt Orden?

U vindt het +Punt Orden aan de Germanenlaan 370. 

+Punt Orden heeft de buurt veel te bieden: een gezellige inloopmogelijkheid met koffie en thee, speel-o-theek de Speelrand, vrijwilligersactiviteiten voor en door buurtbewoners, een wijkagent, en de wijkraad.

Een overzicht van activiteiten vindt u op ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.

Waar is +Punt Gentiaan?

U vindt het +Punt Gentiaan aan de Gentiaanstraat 331, tel. 3601864

+Punt Gentiaan is een ontmoetingsplek in de wijk Zevenhuizen en is dagelijks geopend. U kunt terecht voor een kopje koffie of thee, een lunch, een warme maaltijd, het stellen van vragen en diverse activiteiten. Elkaar ontmoeten staat hierbij centraal.

Een overzicht van activiteiten vindt u op ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.

Waar ligt het Kristal?

U vindt het Kristal aan de Distelvlinderlaan 200.

Het hart van het Kristal is de ontmoetingsplek voor buurtbewoners in Zuidbroek. Samen met andere partijen en bewoners maken we hier een bruisende buurtcentrum van. Op de website van het Kristal kunt u lezen wat er allemaal te doen is.

Het Kristal heeft een gevarieerd activiteitenaanbod. Een overzicht van activiteiten vindt u op ontmoetelkaarinapeldoorn.nl. Daarnaast kunt u ook zelf diverse ruimten in het Kristal huren.

Waar ligt het +Punt in Kerschoten?

U vindt Ontmoetingsplek De Groene Hoven aan de Koninginnelaan 280.

Bewoners uit de wijk Kerschoten krijgen in het nieuwe multifunctionele centrum de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ontplooien. Kom gerust een keer langs, u bent van harte welkom. Een overzicht van de activiteiten vindt u op ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.