De Woonmensen wijzigt openingstijden kantoor

Vanaf 15 januari a.s. is het kantoor van de Woonmensen elke maandagochtend t/m vrijdagochtend geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur voor vragen en bijvoorbeeld pinbetalingen. Na 12.30 uur is het kantoor alleen op afspraak te bezoeken en kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken.

Reparatieverzoeken
Het indienen van reparatieverzoeken gaat het snelst via woonmensen.nl. Huurders die toch willen bellen, kunnen dit voortaan doen op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur. Buiten deze tijden is het niet langer mogelijk een reparatieverzoek door te geven. Voor spoedeisende zaken zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar via ons algemene nummer (055) 548 48 48.

Steeds meer digitaal
De middagsluiting is een logisch vervolg van de digitalisering van onze samenleving waarin we gewend zijn om steeds meer zaken via internet op te lossen. We breiden de functies die woonmensen.nl nu al heeft, dit jaar dan ook verder uit zodat onze huurders en woningzoekenden zoveel mogelijk zaken online kunnen regelen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Meer tijd voor afspraken
We begrijpen dat niet iedereen via de digitale weg contact met ons zoekt. Daarom blijven we aandacht houden voor huurders die via andere wegen onze hulp nodig hebben. De middagsluiting helpt ons om meer tijd en aandacht te besteden aan die gesprekken die dat nodig hebben.

Naar het nieuwsoverzicht

Navigatie

Vertalen / Translate