Onderhoudsplannen 2020

Om uw woning netjes te onderhouden geven we dit jaar ruim 11 miljoen euro uit. Dat is een stuk meer dan vorig jaar. Maar we moeten dan ook een boel doen! 
 
Flink wat klussen
Zo vervangen we badkamers, toiletten en keukens, isoleren we daken en gevels en schilderen we deuren en kozijnen. Daarnaast moeten verwarmingsketels soms vervangen worden, net als ventilatiesystemen. En ook liften hebben natuurlijk onderhoud nodig. Al met al flink wat klussen.
 
Bekijk het overzicht
In het onderhoudsoverzicht ziet u waar we dit jaar de klussen gepland hebben. We hebben alleen de wat grotere klussen genoemd. Gaan we bij u aan de slag? Dan krijgt u altijd vooraf een brief. Ook bij de kleinere werkzaamheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
 
Wijzigingen zijn mogelijk
Ieder jaar kijken we welke werkzaamheden het meest noodzakelijk zijn en die plannen we in. Toch kunnen er nog dingen veranderen. Misschien krijgen we nog een pak sneeuw. Of extreme hitte. Dan zijn schilderklussen lastig. Ook kunnen we andere tegenvallers krijgen waardoor het werk op moet schuiven. Het onderhoudsoverzicht is dan ook onder voorbehoud.

Naar het nieuwsoverzicht

Navigatie

Vertalen / Translate