Onze coronamaatregelen

Laatste update van dit bericht was op: 16 juli 2020

Bij de Woonmensen doen we er alles aan om te voorkomen dat wij bijdragen aan verspreiding van het coronavirus. Binnen deze omstandigheden blijven we echter ons werk zo goed mogelijk doen. We volgen steeds de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Ons kantoor is op afspraak geopend
Wilt u bij ons langskomen? Maak dan eerst een afspraak. Als u verkoudheidsklachten heeft, kunt u niet langskomen. Op ons kantoor schudden we geen handen en houden we anderhalve meter afstand. Voor onze (huismeester)kantoren in de buurt geldt hetzelfde. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail: info@woonmensen.nl, of telefonisch: (055) 548 48 48.

We werken veilig
Als we bij u langskomen, willen we dat het zowel voor u als voor ons veilig is. Daarom houden wij ons aan een veiligheidsprotocol. We komen alleen langs als u geen verkoudheidsklachten heeft en als we anderhalve meter afstand kunnen houden. Bekijk het veiligheidsprotocol (pdf).

Heeft u moeite om de huur te betalen?
Heeft u door de coronacrisis minder inkomen en daardoor moeite om de huur te betalen, neem dan contact met ons op via info@woonmensen.nl of bel (055) 548 48 48. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Naar het nieuwsoverzicht

Navigatie

Vertalen / Translate