Stage lopen

Stage lopen bij de Woonmensen, dat betekent:

  • goed werk doen bij een leuk organisatie
  • gezellige collega's
  • heerlijke koffie

Stage op de afdeling Buurt
Volg je de hbo-opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening, Sociaal Juridische Dienstverlening of rechten, kom dan tien maanden stage lopen op de afdeling Buurt! 

We staan te springen om jouw hulp en hebben een plekje vanaf september! Je ondersteunt de afdeling en onderhoudt contacten met huurders en maatschappelijke instellingen. Je houdt je ook bezig met burenoverlast, wijkschouwen, juridische zaken, tuinenconvenant en schotelantennes. Je geeft ook advies aan huurders, zowel persoonlijk als telefonisch.

Stage op de afdeling Vastgoed
Volg je de hbo-opleiding Bouwkunde, kom dan vijf maanden stage lopen op de afdeling Vastgoed! Je ondersteunt de afdeling met een ambitieuze opdracht: het energiezuiniger maken van onze woningen. Ook werk je mee aan het slimmer samenwerken aan projecten. Meer weten? Manager Vastgoed Bert Post kan je meer vertellen. Mail hem via: b.post@woonmensen.nl

Mail ons!
Ben je op zoek naar een leerzame stageplek, mail naar: sollicitaties@woonmensen.nl. Vermeld in ieder geval je begin- en einddatum van de stage, je opleiding en een korte omschrijving van je opdracht.

Navigatie

Vertalen / Translate