Fokuswoning te huur

Te huur
Laan van de Mensenrechten 202
Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers
Netto huur: € 633,25

Wilt u rustig wonen aan de rand van een gezellige buurt en dichtbij het station en stadscentrum van Apeldoorn? Dat kan in het Fokusproject Apeldoorn La Ronde in de wijk Brummelhof. Het project bestaat uit twaalf appartementen met drie of vier kamers, met terras/tuin of balkon op het zuiden. Onder het complex is een ruime parkeergarage gelegen. De woningen liggen aan een levendige straat en liggen tegelijk op korte afstand van diverse voorzieningen. Zo zijn er in de buurt diverse winkels. Het uitgaanscentrum is op tien minuten gelegen.

Wat is een Fokus woning?
Een Fokus woning is een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning. U huurt de woning van de Woonmensen en Fokus verleent ADL-assistentie (algemeen dagelijkse levensverrichtingen) op afroep en aanwijzing.

Voorwaarden
Wilt u weten of u mogelijk in aanmerking komt voor een Fokuswoning? Op de website van Fokus leest u meer over de voorwaarden. Naast de genoemde voorwaarden, kijken we ook naar uw inkomen omdat we passend moeten toewijzen. Afhankelijk van uw inkomen en huishouden kunt u huurtoeslag krijgen.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling? Reageer dan zo snel mogelijk via de website van Fokus.

Meer informatie?
Mail naar servicepunt@fokuswonen.nl of bel (050) 521 72 72.